Varm Kartoffelsalat

Søg efter opskrift

Se vores lækre opskrifter på Varm kartoffelsalat

Sund kartoffelsalat

Læs opskrift

Gammeldags kartoffelsalat

Læs opskrift

4 pers.

Det skal du finde frem til varm kartoffelsalat:

600 g faste små kogte kartofler
1 løg
1 bdt. bredbladet persille
50 g smør
1 spsk sukker
4 spsk æbleeddike
Salt og peber
Evt. pølser, medister,skinke, frikadeller el.lign. som tilbehør.

Det skal du bruge det til:

Først skærer du dine kartofler til varm kartoffelsalat i skiver af ca. 1 cm tykkelse.

Dernæst skræller du løget og hakker det fint.

Skyl nu den bredbladede persille og hak ligeledes den fint.
Find din bedste gryde eller pande frem, gerne med en tyk bund og tænd ved jævn varme.

Svits nu de hakkede løg, så de bliver klare og ikke tager farve.
Tilsæt sukker og eddike og lad det simre, til halvdelen af eddiken er kogt væk.

Nu kommer du kartoffelskiverne i og lader dem få lov til at varme igennem. Smag din varme kartoffelsalat til med salt og peber.
Lige inden servering vender du den hakkede bredbladede persille i.

God fornøjelse med varm kartoffelsalat!

 Anbefal denne opskrift

Nyhedsbrev med gode opskrifter

Tilmeld dig

Få 50% på de bedste oplevelser

Tilmeld dig

Har du en god opskrift?

Indsend opskrift

_______________________________________________________________________________________________________

Om os - kontakt@varmkartoffelsalat.dk - Personlige oplysninger